En personlig båtcharter på Västkusten!

Skriven av
Peter Busse
Publicerad
December 15, 2022
page-url

En personlig båtcharter på Västkusten!

När du vill göra något annorlunda eller skämma bort dig själv, medarbetarna eller familjen är ni varmt välkomna ombord på Sealife! Med oss får ni en upplevelse utöver det vanliga!

Under de senaste månaderna har vi jobbat med att uppdatera och göra en helt ny hemsida! Hoppas ni tycker om den nya looken och känner er inspirerade att komma med oss ut på en båtcharter! Vi kommer att dra igång säsongen i april 2023, då är Sealife redo igen att ta emot er och visa upp vår vackra skärgård!

Vårt koncept är flexibelt – Vi skräddarsyr er upplevelse!

När ni kontaktar oss för att göra en aktivitet börjar vi alltid med att noggrant gå igenom era förväntningar och de upplevelser ni vill ha. Vi pratar om hur länge ni vill vara med oss och var ni vill att vi skall åka med Sealife. Även om ni inte har erfarenhet eller vana av att vara ute på sjön så är det inget problem – Vi tar hand om er. Vi har flera års erfarenhet!

Maten ombord

Maten ombord är alltid viktig. Därför lagar vi all mat ombord från grunden. Byssan (Köket) är inte det största så när vi byggde om det gjorde vi det efter våra behov. Vi kan idag laga 3-rätters middagar till 12 gäster och när ni är med oss under flera dagar lagar vi både frukost, lunch och middag.

Vårt fokus är mat inspirerat från havets skafferi. Mycket fisk och skaldjur, men naturligtvis kan vi variera med andra råvaror när ni är med oss under flera dagar.

Drycker ombord

Med hjälp av vår sommelier har vi drycker ombord som passar fint till den mat vi serverar. Vi har viner hämtade från flera delar av världen, både vitt, rött och mousserande. Det finns alltid något spännande för er att upptäcka.

När det gäller öl jobbar vi med lokala bryggerier runt Göteborg och i skärgården. Dels är det goda ölsorter, både IPA och Lager, och vi tycker det är kul att få visa upp vad det finns i bryggerisvängen runt Göteborg och ute i skärgården.

Vår drinklista är mysig och finurlig, där ni hittar klassiska drinkar och några med vår personliga touch.

Naturligtvis kan vi även erbjuda alkoholfria alternativ till både välkomstdrink, middag och något gott i solen på fly-bridge.

Sealife

Fartyget Sealife är byggt i Italien 1997 och vi har ägt henne sedan 2016. Under de här 6 åren har vi jobbat med att uppgradera fartyget till det skick hon är i idag. Flertalet av våra gäster gissar på att Sealife bara är ett par år gammal! Det är ett bra betyg tycker vi.

Ombord har ni alla bekvämligheter ni behöver: Stora hytter med dusch och toa, mysig salong med härlig hörnsoffa, ett akterdäck som rymmer upp till 12 sittande matgäster, en fly-bridge som ger en överlägsen utsikt både på havet och i de hamnar ni ligger i. Vill ni spela er musik har vi både högtalare och Wi-Fi ombord.

Servicen ombord

När ni är ombord på Sealife vill vi att ni skall fokusera på en enda sak: Koppla av och njut! Vi tar hand om er under hela resan. Vi ordnar med mat, vi kör och lägger till, vi serverar er en drink, tar fram en skön pläd när ni myser till solnedgången på fly-bridge mm mm.

Vårt mål är att vi vill överträffa gästernas förväntningar och leverera den fina upplevelsen efter den andra, där ingenting är omöjligt.

Vi önskar er varmt välkomna ombord på Sealife!

Lena & Peter

Hyr en yacht! Personlig båtcharter i skärgården.

Hyr en yacht med besättning över dagen eller med övernattning i skärgården. Vi serverar god mat och utvalda drycker. Planera din båtcharter ihop med oss.

Hej!

Mitt namn är Lena!
Vill du göra en bokning eller har du frågor om vår charter?