Tack för de fina orden vi får om vår verksamhet!

Vi är oerhört glada och tacksamma för de omdömen vi får om vår verksamhet. Vi strävar alltid efter att erbjuda personlig båtcharter och upplevelser som överstiger dina förväntningar! Här finner ni några av  de omdömen vi fått. Välkommen ombord på Sealife!

Tusen Tack för senast! Att få tillbringa några timmar på Sealife och kryssa runt i Göteborgs underbara skärgård är helt fantastiskt. Lena och Peter är ett underbart värdpar/ besättning som gör allt för att din tur skall bli just som du önskar. På ett personligt och mycket trevligt sätt finns de för er under er resa och serverar god mat och dryck samt ger er kunnig guidning under turen. Tack Lena och Peter för en underbar tur! Kram Johan o Annelie
Augusti 2022

Annelie Hårleman

Vi hade 2 magiska dagar ombord med hög nivå av service och mat upplevelser. Perfekt miljö att jobba med värdegrund och strategier. Kapten Simon körde oss säkert och tog oss iland på olika öar. Peter och Lena har en mycket hög nivå av service och verkligen härliga människor som ser vad som behövs och när.
Juni 2022

Johan Sigurdsson

Tusen tack Lena & Peter för att Ni tog så väl hand om oss på Järngrinden. Det blev en fin och kul upplevelse i samband med vårt styrelsemöte. Dessutom fick vi god mat och dryck och ett vänligt bemötande. Bästa hls//Patrik
Juni 2022

Patrik Ivarson

Underbara dagar tillsammans med det proffsiga gänget på Sealife. En mycket fint ordnad charter och arrangemang med såväl god mat, dryck och service. Ett oförglömligt minne på den fina båten Sealife där alla verkligen gör det lilla extra för att skapa den rätta atmosfären. Tack för fina dagar tillsammans!
Juli 2022

Jesper Knutson

Vilka fantastiska dagar vi fick med Sealife i skärgården.
Ett superproffsigt upplägg av Lena & Peter med personal som skapade minnen för livet. Ger mina varmaste rekommendationer och högsta betyg för en oförglömlig upplevelse i en magiskt vacker miljö.
Juni 2022

Kristoffer Bank

En underbar vistelse och båttur! Vi blev verkligen bortskämda med toppen god mat, dryck och värmen från Lena och Peter. Femstjärning personlig service från morgon till kväll! Vi fick också veta och lära oss massor om de olika öarna vi passerade och deras historia. Både Lena och Peter är lyhörda för önskemål kring rutt, mat och aktiviteter. Kommer garanterat boka igen!
Augusti 2022

Josefine Widegren

Hej!

Mitt namn är Lena!
Vill du göra en bokning eller har du frågor om vår charter?